Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Agenda

AGENDA

Zaterdag 19 oktober: Beer, Burgers and Bites!

Voor €17,50 p.p. mag je de hele avond ONBEPERKT genieten van onze burgers (bijv. de Graasburger, pulled pork of de Thaise visburger), spareribs, chickenwings en verse friet!

Nieuw deze editie, PIZZA SLICES!
Sinds oktober dit jaar hebben wij een heuse steenoven geïnstalleerd. Nu op het menu 5 heerlijke pizza’s met onze huisgemaakte ingrediënten.

Banty Holler maakt de avond compleet met live muziek die een ode brengt aan country, blues en rock ’n roll.

Reserveren kan nog via 0514-531300 of info@mallemok.nl

Zaterdag 23 november: Thai Night

Onze vaste gasten weten inmiddels al dat wij ook Thais talent in de keuken hebben staan.
Wandee Chobtamkit woont sinds 2013 in Nederland en werkt sindsdien bij De Mallemok. Op onze nieuwe menukaart zal je nu ook weer een aantal Thaise gerechten vinden.
‘Dee’ heeft haar kennis van de Thaise keuken en cultuur meegenomen naar De Mallemok en daar zijn wij erg blij mee!
Tijdens de Thai Night heeft Dee dan ook een mooi menu voor jullie samen gesteld en wanen jullie je even in het mooie Thailand.

Reserveren kan via 0514-531300 of info@mallemok.nl

5 Dagen Kerst

Wij zijn 1e en 2e Kerstdag geopend!
Speciaal voor Kerst heeft onze chef François een 3- of 4-gangen menu samengesteld.
– 3-gangen €34,50 p.p.
– 4-gangen €39,50 p.p.

Dit menu zullen we het weekend aansluitend aan Kerst ook nog serveren.

Thuis Kerst vieren maar wel met ambachtelijke producten? Dan kunt u bij ons een rollade van varkensprocureur of een halve zijde warm gerookte zalm bestellen.
Ook leuk om te geven als cadeau!

Rollade:
De procureur wordt eerst gepekeld en hierna gekruid met Provençaalse kruiden. Vervolgens wordt de procureur strak opgerold en komt deze in een rollade net.
Wij garen onze rollades op de Meadow Creek Tube Smoker, wel 16 uren lang! We verpakken de rollades in een handige kookzak, u hoeft de rollade dus alleen maar, met zak en al, in een pan met heet water te verwarmen.

Zalm:
De zalmzijde wordt eerst droog gepekeld met jeneverbessen, korianderzaad, peperkorrels en zeezout.
Vervolgens roken wij de zalm in onze eigen rookkast.

Beide zijn ook verkrijgbaar bij de Jumbo in Lemmer.

Vanaf maandag 30 december t/m woensdag 15 januari zijn wij gesloten.
Voor groepen of catering kunt u altijd bellen.

Reserveren?

Wilt u voor vandaag reserveren? Dan graag uw reservering telefonisch doorgeven via 0514-531300