Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Asperges

Asperges

Het aspergeseizoen is weer van start gegaan! Jelmer Albada van Gaastsperge is alweer druk bezig om de lekkerste asperges van Gaasterland klaar te hebben voor het nieuwe seizoen. Ook dit jaar organiseert De Mallemok verschillende evenementen, waaronder het aspergediner en de aspergelunch in het weiland.

Asperge lunch in het weiland  (Verplaatst naar de Mallemok)

In verband met de weersverwachting van as. zondag wordt de lunch verplaatst naar ons restaurant. De inloop is vanaf 12.30 uur.

Voor de 2e keer organiseert De Mallemok de aspergelunch midden in het weiland van De Bremer Wildernis, hier worden de asperges gestoken. Op zondag 29 april kunt u op deze unieke locatie tussen de asperges genieten van een lunch. Voor maar €37,50 krijgt een 3-gangen aspergelunch inclusief bijpassende wijnen.  Aan lange gedekte tafels met een geweldig landelijk uitzicht, wie wil dat nou niet.

De lunch zal beginnen om 12:30. U kunt u auto bij een parkeerplaats parkeren in de buurt. Daarna wordt begeleidt naar de locatie.

Vorig jaar was het een groot succes, reserveer daarom snel, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!

Het adres is: Noorderreed 22, 8565 GP Sondel.

Het stuk asperges ligt tegen de bosrand aan. Via de ingang bij het bos (naast Tuin bij de Wildernis) kunt u door rijden op de asfalt weg het bos in. Als u even door rijdt ziet u aan uw rechter hand de parkeerplaats. Vanaf daar brengen wij u naar de locatie.

Aspergediner

Op zaterdag 21 april organiseert De Mallemok voor de 3e keer het aspergediner. U kunt genieten van een culinaire 4-gangen aspergediner voor €42,50 inclusief welkomst drankje, amuse en pop-over.

De leveranciers zullen ook weer aanwezig zijn. Tijdens een pauze tussen de gerechten door is er weer tijd voor een uitleg over de producten van de leveranciers. Zo komt u meer te weten over wat Gaasterland aan prachtige producten te bieden heeft.

Met deze bovenstaande producten zullen wij een heerlijk culinaire menu samenstellen. Daarbij kunt ook kiezen voor een wijnarrangement voor €17,50, hiervoor krijgt u bij elke gang een passende wijn. Een van de medewerkers van Icarius wijnen zal de wijnen tijdens het diner uitleggen.

Inloop is vanaf 18:30 en het eerste gerecht zal om 19:00 geserveerd worden.

Reserveer nu door te bellen, mailen of via het contact formulier op deze pagina.

Neem contact met ons op!