Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Warung Boemboe

Warung Boemboe

Warung Boemboe Authentic Asian food is onderdeel van de Mallemok op gebied van Aziatische catering. 

Onze Indonesische Chef Dane Jacobs en Thaise kok Wandee Chobtamkit zorgen voor de authenticiteit van dit concept. Beide hebben ze hun eigen specialiteiten.

Dane is gespecialiseerd in het bereiden van Indonesische gerechten. Saté ajam (kip) en saté babi (varken) zijn Dane’s specialiteiten. Dit zult u ook meermaals tegen komen op evenementen, caterings en in het restaurant.  

Wandee heeft een aantal jaren gewerkt onder een ervaren Japanse Sushi Chef in Bangkok. Daarnaast kookt ze de lekkerste curry’s met de daarbij horende gerechten. 

Verschillende mogelijkheden

Buffet:
Gerechten worden op mooi aangeklede buffetten gepresenteerd waarbij we de gasten assisteren.

Shared dining:
Informeel genieten van een heerlijk diner waarbij u lekker kan blijven zitten en de gerechten voor u in schalen gerserveerd worden.

Plated dinner:
Kies voor een meerder gangen diner waarbij u geniet van de mooie opgemaakte worden. alles wordt uit geserveerd.

Hapjes:
Verschillende hapjes bij de borrel of tijdens een feest. Hierbij kunt u denken aan sushi, saté, Rendang bitterbal en nog veel meer mogelijk.

Neem contact met ons op!

Op dit moment is ons restaurant gesloten t/m 28 april. U kunt nog wel gerechten bestellen om af te halen of wij bezorgen bij u thuis.
Heeft u vragen vul dan onderstaand contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.