Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Carpenters Catering

Carpenters Catering

Carpenters BBQ catering is een onderdeel van de Mallemok.

Met Carpenters is Barbecueën een unieke ervaring. Onze Meadow Creek Tubesmoker en Monolith Kamado’s zetten de toon. Daarbij maken wij gebruik van echte, eerlijke producten wat het plaatje compleet maakt. Van exclusieve catering tot een groot feest, Carpenters brengt de authentieke BBQ naar jouw bedrijfsfeest of evenement.

Mallemok is gespecialiseerd in barbecueën en koken op open vuur. Carpenters staat voor ambachtelijk bereide producten die we de tijd geven om zo de beste smaak te creëren. Al onze gerechten zijn vers en huisgemaakt. Het barbecueën gebeurd met bijzondere op hout en houtskool gestookte smokers en kamado’s.

Er word uitsluitend gewerkt met vlees waarvan we de afkomst weten. We weten zeker dat ze binnen en buiten kunnen scharrelen in voldoende ruimte. Daarnaast de tijd hebben gekregen om te groeien en gevoed zijn met natuurlijke voeding.

De smokers en bbq’s zorgen direct voor een bijzondere sfeer. Maar we gaan nog verder: met originele in het oog springende buffetten en een rustieke presentatie brengen wij een bijzondere bbq-beleving naar jouw feest of evenement.

Verschillende mogelijkheden

Buffet:
Gerechten worden op mooi aangeklede buffetten gepresenteerd waarbij we de gasten assisteren.

Family Dinner:
De gasten dineren aan lange tafels en de gerechten worden op mooi opgemaakte schalen aan tafel gepresenteerd.

Casual Dinner:
Vanaf grote schalen word een selectie van onze bbq-hapje aan de gasten geserveerd.

Festival Style:
Tijdens grote evenementen bouwen we onze ‘Carpenters Stage’ op. Spareribs, pulled pork sandwiches chickenwings en hamburgers zijn dan de toppers

Neem contact met ons op!

Op dit moment is ons restaurant gesloten t/m 28 april. U kunt nog wel gerechten bestellen om af te halen of wij bezorgen bij u thuis.
Heeft u vragen vul dan onderstaand contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.