Brasserie

Brasserie

Uit eten in een stijlvol verbouwde stadsboerderij in het vestingstadje Sloten, daterende uit 1822. De geschiedenis is nog zeker terug te vinden, de koestallen en oude binten geven het geheel een authentieke uitstraling.

Wat ooit begon als feestlocatie is uitgegroeid tot een culinaire samensmelting waar wordt nagedacht over elk detail. Alle zintuigen worden hier bediend. U ruikt, hoort, ziet, voelt en proeft het enthousiasme.

Het culinaire keuken team onder leiding van Eigenaar Bjørn de Bruijn, Chef de Cuisine Dane Jacobs en Sous Chef Johanna van der Veen met in het team , Chef de Partie Fokke Hofman en onze Thaise specialist Wandee Chobtamkit. Ze zijn dagelijks op zoek naar nieuwe producten, gerechten en bereidingstechnieken. In ons restaurant werken we met de mooiste producten uit de directe omgeving. Dagvers, rechtstreeks van de boeren. Het is elke keer weer een verrassing wat er op het menu zal komen.

Een heel divers keukenteam zorgt voor een prachtige culinaire ervaring, deze wordt kracht bijgezet door een professioneel en gastvrij restaurantteam om u gastronomisch bij te staan. U laat zich meeslepen door de Aziatische, Friese en klassiek Franse smaken gecombineerd met prachtige oude en nieuwe wereld wijnen.

Wat hebben wij te bieden


Kies in het naseizoen voor ons verrassingsmenu. Het keukenteam gaat elke week weer aan de slag met een nieuw verrassend menu. Het is maar net wat de leverancier die week te bieden heeft, waar wij weer een heerlijk menu van maken.

Klik hier voor meer informatie over ons verrassingsmenu.

Naast ons verrassingsmenu bieden wij u nog de mogelijkheid om te kiezen van ons a la carte menu.  In de zomer uitgebreider dan in de winter periodes. Omdat we willen werken met dagverse producten is het ook niet haalbaar om met een zeer uitgebreide menukaart te werken.

Klik hier om ons a la carte menu te bekijken.

Heeft u wat te vieren of wilt u iets organiseren? Bij de Mallemok kunt u terecht voor grote en kleine groepen. Of het nou gaat om een feest, receptie of zakendiner het kan allemaal.

Klik hier voor meer informatie

Reserveer

 

Neem contact met ons op!