Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Brasserie

Brasserie

Restaurant de Mallemok is een horecagelegenheid in het kleinste stadje van Nederland Sloten. Met een prachtig terras aan het open vaarwater waar je direct kan aanmeren. Uit eten in een stijlvol verbouwde stadsboerderij daterende uit 1822, de geschiedenis hiervan is nog zeker terug te vinden, de koestallen en oude binten geven het geheel een authentieke uitstraling.
Het restaurant staat bekend om zijn gerechten die op een ambachtelijke en authentieke manier worden bereidt. Denk hierbij aan grillen op een echte houtskool grill, roken in een rookkast of garen op de Meadow Creek Tube Smoker.

Het culinaire keuken team onder leiding van eigenaar Bjørn de Bruijn en Chef de Cuisine Francois Verschoor werken dagelijks  met de mooiste producten uit de directe omgeving. Dagvers, rechtstreeks van de boeren. Voor meer informatie over onze leveranciers klik hier. 

Een heel divers keukenteam zorgt voor een prachtige bourgondisch culinaire ervaring, deze wordt kracht bijgezet door een professioneel en gastvrij restauranttea. Het team is onder leiding van eigenaresse Martrude de Bruijn – Rutgers. 

Wat hebben wij te bieden

A la carte

Het keukenteam is constant op zoek naar ambachtelijke bereidingstechnieken en mooie veelal lokale basisproducten. Rundvlees van de Graasboerderij uit Sondel, vis uit de Waddenzee of het IJsselmeer, groente en aardappelen uit Harich, zomaar een greep van de verschillende producten uit de directe omgeving. Klik hier voor meer informatie. 

Feesten en partijen

Wij bieden u een prachtige locatie waarbij verschillende opties mogelijk zijn. Of het nu gaat om een zakelijke afspraak, familie feest of receptie het kan allemaal. Wij zullen u evenement tot in detail verzorgen. Verschillende mogelijkheden: 

Wij maken graag een offerte op maat. Klik hier voor meer informatie 

Bootverhuur

De Mallemok is in bezit van één Aluva 475 en twee Aluva 500. Dit is leuk om te organiseren met vrienden, familie en kennissen. U kunt kiezen voor een compleet verzorgde dag met een lunch, hapjes, varen en eindigen met een diner in de Mallemok. Daarnaast is zelfs een overmachtig erbij mogelijk. Klik hier voor meer informatie. 

Reserveer

 

Neem contact met ons op!