Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Brasserie

Brasserie

Uit eten in een stijlvol verbouwde stadsboerderij in het vestingstadje Sloten, daterende uit 1822. De geschiedenis is nog zeker terug te vinden, de koestallen en oude binten geven het geheel een authentieke uitstraling.

Wat ooit begon als feestlocatie is uitgegroeid tot een culinaire samensmelting waar wordt nagedacht over elk detail. Alle zintuigen worden hier bediend. U ruikt, hoort, ziet, voelt en proeft het enthousiasme.

Het culinaire keuken team onder leiding van eigenaar Bjørn de Bruijn, Chef de Cuisine Dane Jacobs en Sous Chef Johanna van der Veen met in het team , Chef de Partie Fokke Hofman en onze Thaise specialiste Wandee Chobtamkit. Ze zijn dagelijks op zoek naar nieuwe producten, gerechten en bereidingstechnieken. In ons restaurant werken we met de mooiste producten uit de directe omgeving. Dagvers, rechtstreeks van de boeren. Het is elke keer weer een verrassing wat er op het menu zal komen. Voor meer informatie over onze leveranciers klik hier. 

Een heel divers keukenteam zorgt voor een prachtige culinaire ervaring, deze wordt kracht bijgezet door een professioneel en gastvrij restaurantteam om u gastronomisch bij te staan. Het team is onder leiding van Martrude de Bruijn – Rutgers met aan haar rechterhand Hanneke Haringsma.

U laat zich meeslepen door de Aziatische, Friese en klassiek Franse smaken gecombineerd met prachtige oude en nieuwe wereld wijnen.

Wat hebben wij te bieden

A la carte

Het keukenteam is constant op zoek naar nieuwe bereidingstechnieken en mooie veelal lokale basisproducten. Rundvlees van de Graasboerderij uit Sondel, vis uit de Waddenzee of het IJsselmeer, groente en aardappelen uit Harich, zomaar een greep van de verschillende producten uit de directe omgeving. Klik hier voor meer informatie. 

Feesten en partijen

Wij bieden u een prachtige locatie waarbij verschillende opties mogelijk zijn. Of het nu gaat om een zakelijke afspraak, familie feest of receptie het kan allemaal. Wij zullen u evenement tot in detail verzorgen. Verschillende mogelijkheden: 

Wij maken graag een offerte op maat. Klik hier voor meer informatie 

Bootverhuur

De Mallemok is in bezit van één Aluva 475 en twee Aluva 500. Dit is leuk om te organiseren met vrienden, familie en kennissen. U kunt kiezen voor een compleet verzorgde dag met een lunch, hapjes, varen en eindigen met een diner in de Mallemok. Daarnaast is zelfs een overmachtig erbij mogelijk. Klik hier voor meer informatie. 

Reserveer

 

Neem contact met ons op!