Bedrijfsuitjes

Zakelijk

Wilt u uw werknemers of zakenrelaties eens helemaal in de watten leggen met een goed verzorgde lunch, teambuilding of personeelsfeest? Dan bent u bij restaurant De Mallemok aan het juiste adres. De locatie van restaurant De Mallemok is zeer sfeervol en authentiek doordat het restaurant gevestigd is in een historische boerderij met originele accenten zoals de binten en koestallen. In de zomer is het ook mogelijk om buiten op ons terras te genieten van bijvoorbeeld een heerlijke zakenlunch.

Catering vergadering

Bent u op zoek naar een rustige en mooie plek om uw vergadering te houden? U kunt een zaal huren bij restaurant De Mallemok, inclusief catering. Tijdens de vergadering worden er lekkere hapjes langsgebracht en ook kunnen wij de zaal voor u inrichten. Niet alleen kunt u uw zakenlunch of vergadering bij ons onderbrengen, ook voor een gezellige borrel of receptie, een diner of een BBQ met het hele bedrijf bent u bij ons aan het juiste adres. Het is ook mogelijk om restaurant De Mallemok in te schakelen voor catering op locatie. Wij kunnen naar uw kantoor komen met een heerlijke lunch, een vers diner, een buffet of smaakvolle borrelhapjes.

Personeelsfeest

Een personeelsfeest of bedrijfsfeest is het leukste als het net dat beetje extra heeft waardoor alle collega’s er nog lang met plezier aan terug zullen denken.
Wij denken graag met u mee voor de perfecte invulling van de dag. Denk hierbij aan leuke activiteiten, lekker eten en toffe muziek.

U kunt ons hele restaurant afhuren voor dat te gekke personeelsfeest. Liever uw eigen locatie gebruiken, geen probleem! Wij komen graag naar u toe met onze foodtruck of gebruiken onze pop-up keuken of uw eigen bedrijfskeuken.

Meer informatie over alle mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Reserveer uw bedrijfslunch, borrel of feest

Er is heel veel mogelijk dus neemt u contact op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Voor een gezelschap van meer dan 20 personen kunt u een offerte opvragen, die we samenstellen op basis van uw persoonlijke wensen. Of u nu gebruik wilt maken van onze locatie voor uw zakenlunch of liever heeft dat wij bij u op kantoor langskomen, wij bieden de perfecte oplossing aan. Wist u bijvoorbeeld dat u ook een hippe foodtruck kunt inhuren?