Bedrijfsfeesten


Catering | Bedrijfsuitjes

Offerte aanvragenBellen

Zakelijke catering

Wil je je werknemers of zakenrelaties helemaal in de watten leggen met een goed verzorgde lunch, een teambuilding of personeelsfeest? Look no further! Als jij zorgt voor het inhoudelijke stuk, regelen wij de rest.

Zakelijke catering in Friesland of op locatie

Onze stoere stadsboerderij in het Friese Elfstedenstadje Sloten is de perfecte locatie om samen te komen met je collega’s of zakenrelaties. In de winter voelt iedereen zich gelijk thuis tussen de gebinten van de voormalige koeienstal, en in de zomer geniet je op ons terras van de ansichtkaartwaardige omgeving. Of het nu een heidag met je team is of een bedrijfsfeest voor de complete organisatie, en of het nou een borrel is of juist een barbecue: wij zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt. Je kunt ons dankzij onze foodtruck en mobiele pop-upkeukens zelfs inhuren voor catering op locatie!

Onvergetelijk personeelsfeest

Een personeelsfeest of bedrijfsfeest is het leukste als het nét dat beetje extra heeft waardoor iedereen er nog lang met plezier aan terugdenkt. Wij hebben inmiddels een flinke berg ervaring met zulke feesten en zetten die ervaring graag in om met je mee te denken over de perfecte invulling van jullie dag. Daarbij beperken we ons niet alleen tot het eten, maar kunnen we ook andere zaken voor je uit handen nemen: van het aankleden van de locatie tot het boeken van de dj.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor zakelijke catering

Ben je benieuwd wat we allemaal voor je kunnen betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of vraag vanaf 50 personen een gratis offerte aan, die we altijd op maat samenstellen. We kunnen niet wachten om met je wensen aan de slag te gaan!