Trouwlocatie


Catering

Offerte aanvragenBellen

Trouwlocatie

Restaurant De Mallemok is een schitterende bruiloft locatie gelegen in het historische vestingstadje Sloten. Bij ons kunt u niet alleen terecht voor zaalverhuur voor uw bruiloft maar wij regelen ook de gehele catering. Afhankelijk van uw wensen kunt u bijvoorbeeld kiezen voor luxe borrelhapjes in combinatie met een walking dinner of shared dining. Neem contact op voor meer informatie. Trouwen in het kleinste stadje van Friesland. Wij zijn een officiële trouwlocatie waar ook de ceremonie plaats mag vinden. Jullie kunnen elkaar het Ja-woord geven in onze karakteristieke boerderij of in onze mooie tuin. De ideale plek voor jullie bruiloft.

De Mallemok ontzorgt

Wij doen er alles aan om jullie een onvergetelijke dag te bezorgen. Van een onbezorgde voorbereiding tot de grote dag zelf. Een dag om nog lang van na te genieten. Wij zijn ook vaste cateraar van andere trouwlocatie ’s zoals ‘t Flinkeboskje in Hemelum of de Pollepleats in Westhem.

De Mallemok | Trouwplan

Ontvangst
Wij ontvangen jullie voorafgaand aan de ceremonie. De daggasten krijgen koffie en thee geserveerd.

Huwelijksceremonie
De trouwambtenaar voltrekt het burgerlijk huwelijk bij De Mallemok of een locatie naar keuze. Bij mooi weer is het ook mogelijk om op het terras te trouwen.

Toost & taart
Na de ceremonie proosten de gasten op jullie geluk met een feestelijk glas Cava. Jullie mogen dan de bruidstaart aansnijden. Wij brengen jullie graag in contact met onze partners voor een onvergetelijke bruidstaart.

Dranken
Gedurende de dag serveren wij dranken uit het Binnenlandse assortiment op basis van nacalculatie of als arrangement.

Borrel met hapjes
Tijdens de borrel verzorgen we verschillende smaakvolle aperitiefhapjes.

Diner
Als diner heeft u keuze uit verschillende mogelijkheden. Van een meer-gangen diner tot lekkere stoere hamburgers. Het diner wordt afgesloten met een kopje koffie of thee.

Unieke trouwlocatie

Voor het plannen van uw bruiloft bent u waarschijnlijk op zoek naar een van de uniekste en mooie trouwlocaties. Restaurant De Mallemok is een sfeervolle boerderij uit 1822 die in 1970 is omgebouwd tot restaurant. Deze trouw locatie is omgeven door een prachtige tuin en ligt aan het water. In het interieur ziet u de lange historie van de boerderij terug, van de koestallen en oude binten tot het met kaasplanken betimmerde plafond. Dit geeft de bruiloft zaal een karakteristieke en sfeervolle uitstraling. De perfecte plek om uw huwelijk te vieren met al uw dierbaren. Wij zijn ook vaste cateraar van andere trouwlocatie ’s zoals ‘t Flinkeboskje in Hemelum of de Pollepleats in Westhem.

Bruiloft organiseren

Uw wensen staan bij ons centraal en wij bieden dan ook verschillende mogelijkheden op het gebied van hapjes, lunch en diner. Kies voor meerdere gangen, een buffet, luxe hapjes en nog veel meer. Wij zorgen ervoor dat u geniet van een onvergetelijke dag.

Trouwen op locatie

Wilt u liever op een andere locatie trouwen maar wel genieten van onze smaakvolle gerechten en hapjes? Schakel Restaurant De Mallemok dan in als cateraar voor uw bruiloft. Van een diner met meerdere gangen tot shared dining of een buffet, alles is mogelijk en geen locatie is ons te ver. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wist u dat wij over een foodtruck beschikken welke kan worden gebruikt als mobiele keuken voor bijvoorbeeld diners of als échte foodtruck. Een echte eyecatcher op jullie trouwfeest!