Evenementen


Catering

Offerte aanvragenBellen

Catering voor evenementen

Bij De Mallemok cateren we niet alleen familiefeesten en zakelijke lunches, maar vinden we het ook heerlijk om alles uit de kast te halen voor een groot evenement. Of het nu een meerdaagse bruiloft is of een spectaculair personeelsfeest, wij komen graag langs met onze foodtruck, zetten een lekker afwisselend buffet mét bar voor je klaar, koken een luxe meergangendiner met bijbehorende tafeldecoratie, of we zwengelen onze barbecues voor je aan.

Mobiele keukens voor grote partijen

Komen er veel gasten op je feest of evenement? Dat is voor ons geen enkel probleem: dankzij de mobiele keukens van ons zusterbedrijf Mobile Kitchen Solutions (MKS) kunnen we heel makkelijk opschalen in capaciteit. Daardoor kunnen we op vrijwel elke locatie in Nederland de catering verzorgen – en natuurlijk maken we het geheel graag af met een bar of gekoelde drankjes in zinken teilen. We denken ook graag met je mee over de aankleding, activiteiten en muziek.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Luxe hapjes, een smaakvol walking dinner of een uitgebreid buffet: met de juiste vorm van catering wordt elk evenement een groot succes. Voor catering of diners vanaf 50 personen kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken heel graag met je mee over de mogelijkheden en stellen met liefde een persoonlijke offerte voor je op.

Zakelijke catering

Van exclusieve catering met geraffineerde gerechten tot een stoer megafeest voor +/- 1000 gasten, De Mallemok brengt authenticiteit naar uw bedrijfsfeest of evenement. Voor uw evenement kan de locatie cruciaal zijn. Wij beschikken over een mooi portfolio met locaties waar wij mee samenwerken, uw eigen locatie is natuurlijk ook een mogelijkheid. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze om uw evenement het beste tot zijn recht te laten komen.

Partycatering

Luxe hapjes, een smaakvolle walking dinner of een buffet bestellen, met de juiste gerechten word uw feestelijke gelegenheid een groot succes. Voor catering of dineren met een gezelschap vanaf 20 personen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken met u mee over de mogelijkheden en stellen graag een persoonlijke offerte voor u op.