Evenementen


Catering

Offerte aanvragenBellen

Catering voor evenementen

Bij De Mallemok cateren we niet alleen familiefeesten en zakelijke lunches, maar vinden we het ook heerlijk om alles uit de kast te halen voor een groot evenement. Of het nu een meerdaagse bruiloft is of een spectaculair personeelsfeest, wij komen graag langs met onze foodtruck, zetten een lekker afwisselend buffet mét bar voor je klaar, koken een luxe meergangendiner met bijbehorende tafeldecoratie, of we zwengelen onze barbecues voor je aan.

Mobiele keukens voor grote partijen

Komen er veel gasten op je feest of evenement? Dat is voor ons geen enkel probleem: dankzij de mobiele keukens van ons zusterbedrijf Mobile Kitchen Solutions (MKS) kunnen we heel makkelijk opschalen in capaciteit. Daardoor kunnen we op vrijwel elke locatie in Nederland de catering verzorgen – en natuurlijk maken we het geheel graag af met een bar of gekoelde drankjes in zinken teilen. We denken ook graag met je mee over de aankleding, activiteiten en muziek. Scrol naar beneden voor ons portfolio!

Portfolio

World Predator Classis (Hellevoetsluis 250 man per dag):

Op de WPC in Hellevoetsluis verzorgden wij, met behulp van de trailers van MKS, de catering voor de enthousiaste deelnemers en de hardwerkende crew met succes!

Lees meer

We zorgden ervoor dat ze ‘s ochtends konden genieten van het ontbijt en een kop koffie voordat ze het water op gingen. Na een dag in het teken van visactiviteiten stond het diner klaar. Dit mochten we een week lang voor hen verzorgen. 

Antonius Ziekenhuis (Sneek 1000 man):

Wij hadden de eer om voor de helden van het Antonius ziekenhuis te zorgen! Van smakelijke Asian gerechten tot sappige BBQ.

Lees meer

We verzorgden maaltijden variërend van Aziatische gerechten tot BBQ en Nederlandse kost. We hadden twee grote tenten met bars en stonden klaar voor het ziekenhuispersoneel. Een dag vol plezier en gezelligheid!

Verkiezing Friese Ondernemer van het jaar (Sint-Annaparochie 300 man):

We hebben onze cateringvaardigheden laten zien toen we alle genomineerde finalisten vanaf 14:30 uur ‘s middags tot 21:00 uur ‘s avonds mochten bedienen.

Lees meer

We startten de middag met koffie, thee en lekkernijen. Daarna namen de deelnemers deel aan de activiteit. ‘s Avonds konden de finalisten en alle aanwezige gasten genieten van een uitgebreid walking dinner. Na de bekendmaking van de Friese ondernemer van het jaar sloten we de avond af met een verukkelijk Fries dessert

Frysian Freestyle BBQ-Event (Sloten 600 man)

MKS staat z’n mannetje mede door ons eigen georganiseerde BBQ Event met onze indrukwekkende trailer.

Lees meer

Op het BBQ-evenement hebben wij de trailers van MKS gebruikt om de verschillende foodstands en onze foodtruck gedurende de hele dag te bevoorraden.
Een ideale manier om de trailer als mice en place keuken te gebruiken. De uitgifte punten kunnen snel serveren waardoor de gasten bijna tot niet hoeven te wachten op hun eten.

MKS trailer

Veenstra Fritom (Heeg 600 man)

Wij mochten de catering verzorgen bij een personeelsfeest van Veenstra Fritom, door de trailer van MKS een groot succes!

Lees meer

Wij lieten ze niet alleen genieten van heerlijke hapjes en drankjes gedurende de hele dag, maar ook van een walking diner.
De samenwerking met Mobile Kitchen Solutions geeft ons de kans om de catering snel en perfect uit te voeren. 

Friesland College (Leeuwarden 675 man)

We hadden hier 675 medewerkers van het Friesland College voorzien van een onvergetelijke maaltijd! We serveerden onder andere ambachtelijke pizza’s uit een houtgestookte oven.

Lees meer

Pulled pork en kippendijen werden rechtstreeks van de BBQ Smoker af geserveerd. De gasten konden langs een waling dinner lopen of een heerlijke burger halen bij de foodtruck. Bij ons draaien we onze hand niet om voor een flinke uitdaging!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Luxe hapjes, een smaakvol walking dinner of een uitgebreid buffet: met de juiste vorm van catering wordt elk evenement een groot succes. Voor catering of diners vanaf 50 personen kun je altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij denken heel graag met je mee over de mogelijkheden en stellen met liefde een persoonlijke offerte voor je op.

Zakelijke catering

Van exclusieve catering met geraffineerde gerechten tot een stoer megafeest voor +/- 1000 gasten, De Mallemok brengt authenticiteit naar uw bedrijfsfeest of evenement. Voor uw evenement kan de locatie cruciaal zijn. Wij beschikken over een mooi portfolio met locaties waar wij mee samenwerken, uw eigen locatie is natuurlijk ook een mogelijkheid. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze om uw evenement het beste tot zijn recht te laten komen.

Partycatering

Luxe hapjes, een smaakvolle walking dinner of een buffet bestellen, met de juiste gerechten word uw feestelijke gelegenheid een groot succes. Voor catering of dineren met een gezelschap vanaf 20 personen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken met u mee over de mogelijkheden en stellen graag een persoonlijke offerte voor u op.