Oops...
Slider with alias evenementen not found.

Evenementen

Catering De Mallemok

Restaurant De Mallemok verzorgt al uw catering behoeften door het hele land. Of u nu op zoek bent naar catering op locatie, een buffet of luxe hapjes wilt bestellen. Schakel ons cateringbedrijf in Sloten bijvoorbeeld in voor uw verjaardag of uw jubileum. Ook voor trouwpartijen, bedrijfsfeesten en vergaderingen bieden wij verschillende mogelijkheden.

Van catering aan huis tot feestelijke hapjes

U kunt uw catering op locatie vormgeven zoals u zelf wilt. Zo kunnen wij langs komen met onze grote foodtruck, een luxe shared dining verzorgen, een diner met meerdere gangen klaarmaken of een stoer BBQ. Luxe hapjes bestellen voor een feest, vergadering of borrel behoort ook tot de mogelijkheden. Voor iedere gelegenheid bieden wij een smaakvolle oplossing. Heeft u een eigen (bedrijfs)keuken waar wij gebruik kunnen maken dan behoort dit ook tot de opties.

Cateraar De Mallemok voor alle gelegenheden

Restaurant De Mallemok kan voor allerlei gelegenheden als cateraar ingeschakeld worden. Kies bijvoorbeeld voor een buffet aan huis als u iets te vieren heeft met uw familie of bestel hapjes voor een geslaagde borrel. Wij verzorgen ook de catering voor uw bruiloft, waarbij we u en uw gasten verrassen met verse producten en heerlijke smaken. Heeft u een eigen bedrijf en wilt u een bedrijfsfeest of borrel organiseren of bent u op zoek naar een goede partner om de catering tijdens vergaderingen te verzorgen? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Zakelijke catering

Van exclusieve catering met geraffineerde gerechten tot een stoer megafeest voor +/- 1000 gasten, De Mallemok brengt authenticiteit naar uw bedrijfsfeest of evenement. Voor uw evenement kan de locatie cruciaal zijn. Wij beschikken over een mooi portfolio met locaties waar wij mee samenwerken, uw eigen locatie is natuurlijk ook een mogelijkheid. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze om uw evenement het beste tot zijn recht te laten komen.

Partycatering

Luxe hapjes, een smaakvolle walking dinner of een buffet bestellen, met de juiste gerechten word uw feestelijke gelegenheid een groot succes. Voor catering of dineren met een gezelschap vanaf 20 personen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij denken met u mee over de mogelijkheden en stellen graag een persoonlijke offerte voor u op.