Foodtruck

Foodtruck op locatie

Onze foodtruck inhuren geeft een stoere uitstraling aan uw borrel, verjaardag of ander (bedrijfs)evenement. In de foodtruck wordt op een locatie naar keuze de lekkerste maaltijden klaargemaakt. Van Indonesisch en Thais tot Mediterraans, BBQ en traditionele gerechten zoals een runderstoofpotje. Bij het inhuren van een foodtruck voor uw feest hoeft u niet voor één keuken te kiezen, u kunt gewoon mixen en matchen. Zo weet u zeker dat er voor al uw gasten wat wils is.

Foodtruck bruiloft

Een foodtruck is ideaal voor tijdens uw trouwfeest. Zo kunnen uw gasten zelf een hapje te eten halen bij de foodtruck wanneer ze trek krijgen en kunt u kiezen voor verschillende keukens. De maaltijden worden ter plekke vers bereidt in de foodtruck. Het is mogelijk om een aantal marktkraampjes om de foodtruck heen te plaatsen en zo echt een eethoekje te creëren. Iedereen kent tegenwoordig foodtrucks van festivals, maar deze handige mobiele keukens zijn ook uitstekend in te zetten tijdens een trouwfeest, jubileum of bedrijfsfeest.

Foodtruck voor (bedrijfs)evenement

Maak uw verjaardagsfeest of bedrijfsfeest helemaal compleet met een foodtruck. Uw gasten genieten hier van Indonesisch, Thais, Mediterraans of traditionele gerechten die vers bereid worden in de foodtruck. Kiest u voor een BBQ foodtruck? Deze zijn voorzien van monolith BBQ’s waarmee het eten snel en heerlijk smaakvol bereid wordt. Het prettige van een foodtruck is dat uw gasten zelf eten kunnen bestellen op het moment dat ze trek hebben. Afhankelijk van uw eigen wensen worden er meerdere opties aangeboden zodat er voor ieder wat wils is. Heeft u interesse in het huren van een foodtruck verjaardag, foodtruck trouwfeest of een foodtruck voor uw bedrijfsfeest? Vraag direct een offerte op of bel ons voor meer informatie. Restaurant De Mallemok levert een groot aanbod op het gebied van catering en biedt ook de mogelijkheid aan tot zaalverhuur voor uw feest, bruiloft of personeelsfeest.