Groepen


Catering | Zaalverhuur

Offerte aanvragenBellen

Groepen Sloten

Verjaardagsfeest of borrel met al uw vrienden en familie? Bij restaurant De Mallemok kunt u een zaal huren om dit grote feest te vieren. Niet alleen kunt u een zaal afhuren, maar u kunt ook direct gebruikmaken van diverse cateringmogelijkheden. Maak uw feest bijvoorbeeld compleet met buffetcatering, een walking dinner of een BBQ op het terras. Wij kunnen alles voor u uit handen nemen, van de aankleding van de zaal, het plaatsen van tafels en stoelen, tot het boeken van de DJ.

Verjaardag

Bent u op zoek naar een zaal voor uw verjaardagsfeest? Restaurant De Mallemok heeft de perfecte oplossing voor u. In overleg kunnen we de zaal versieren zodat u bij aankomst direct kunt genieten van uw feest. Daarnaast kunt u ons inhuren voor smaakvolle hapjescatering, buffetcatering en het verzorgen van een meerdere gangen diner.  Laat ons weten wat uw wensen zijn en dan gaan wij voor u aan de slag om het ideale verjaardagsfeest te organiseren. Het is mogelijk om een zaal af te huren tot 01:00 uur.

Zakelijke

Uw medewerkers, klanten of zakelijke relaties zijn voor u natuurlijk erg belangrijk. Dit is de meest succesvolle incentive en daar werken wij graag aan mee. Het is tenslotte ook een visitekaartje voor uw organisatie. Bij restaurant De Mallemok kunt u een zaal huren voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of vergaderingen. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt, een geweldig evenement zal hen altijd bij blijven. Niet alleen de locatie is cruciaal voor een zakelijk evenement, de hapjes en drankjes zijn minstens zo belangrijk. U kunt kiezen uit verschillende vormen van catering, van een walking dinner tijdens een feest of borrel, tot buffetcatering en hapjescatering tijdens een belangrijke vergadering.