Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Concepten

Concepten

Wij werken vanuit twee professionele keukens, één gevestigd in ons restaurant te Sloten, de andere in Hemelum van waaruit ook onze trucks bevoorraad worden. Door een gevarieerd en getalenteerd keukenteam kunnen wij een groot aanbod leveren op het gebied van catering. U kunt dan zowel kiezen voor een meer-gangen diner op locatie, tot een stoere BBQ tijdens uw evenement.

Exclusieve catering

Wij zijn traiteurs die diners, lunches, hapjes en nog veel meer bij uw gewenste locatie kunnen verzorgen. Met mooie op gedekte tafels, heerlijke bijpassende wijnen en mooie opgemaakte borden. Voor een echte exclusieve ervaring kiest u voor de Mallemok. Koken met de producten uit de omgeving daar waar het mogelijk is. De Mallemok komt bij u op locatie met een volledige ingerichte mobiele keuken. Amsterdam, Maastricht, Leeuwarden niks is ons te ver. Klik hier voor meer informatie. 

BBQ catering

Met Carpenters is Barbecueën een unieke ervaring. Onze Meadow Creek Tubesmoker en Monolith Kamado’s zetten de toon. Daarbij maken wij gebruik van echte, eerlijke producten wat het plaatje compleet maakt. Van exclusieve catering tot een groot feest, Carpenters brengt de authentieke BBQ naar jouw bedrijfsfeest of evenement. Klik hier voor meer informatie. 

Aziatische catering

Warung Boemboe Authentic Asian food is onderdeel van de Mallemok. 

Onze Indonesische Chef Dane Jacobs en Thaise kok Wandee Chobtamkit zorgen voor de authenticiteit van dit concept. Beide hebben ze hun eigen specialiteiten.

Dane is gespecialiseerd in het bereiden van Indonesische gerechten. Voornamelijk saté ajam (kip) en saté babi (varken). Dit zult u ook meermaals tegen komen op evenementen, caterings en in het restaurant.  

Wandee heeft een aantal jaren gewerkt onder een ervaren Japanse Sushi Chef in Bangkok. Daarnaast kookt ze de lekkerste curry’s met de daarbij horende gerechten. Klik hier voor meer informatie.