Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

De Morra

De Morra

Wij zijn trots op onze samenwerking met De Morra. De Morra is geworteld in de watersport. Uit liefde voor het water zijn zij het bedrijf begonnen. De zeilschool-tak is al jaren een gevestigde naam in de branche. Zij ademen een sportieve, gezellige sfeer met oog voor detail en attentheid. De boten worden dan ook continu geïnspecteerd en indien nodig gerepareerd. De locatie en unieke sfeer zorgen voor een onvergetelijke tijd.

De locatie

Een prachtige oude zuivelfabriek gevestigd in Hemelum, Zuid-west Friesland. Een prachtig gebied met water tot aan de deur. Het glooiende landschap van Gaasterland in combinatie met het IJsselmeer maken dit gebied bijzonder geliefd. En dat op slechts max. 90 min. van de Randstad. Een accommodatie huren en de volgende dag het water op? Zij bieden alle mogelijkheden. 

Alles is mogelijk

Het unieke aan onze accommodaties zijn, naast de ligging, de onbeperkte mogelijkheden. Van een familie feest aan het water, tot een actief bedrijfsuitje. Van een romantisch weekend voor twee, tot een scholen-groep van meer dan 200 personen. Alles kan op maat aangeboden worden. Heb je een idee voor een verblijf of feest? Leg het aan ons voor en je zult verrast zijn over de mogelijkheden. 

 

Neem contact met ons op!

Op dit moment is ons restaurant gesloten t/m 28 april. U kunt nog wel gerechten bestellen om af te halen of wij bezorgen bij u thuis.
Heeft u vragen vul dan onderstaand contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.