Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Event catering

Event catering

Naast onze particuliere, zakelijke en party catering staat de Mallemok ook regelmatig op verschillende evenementen. U als organisator kan ons benaderen voor onze foodtrucks en verschillende concepten, onder andere:

Portfolio

De Mallemok heeft een mooie portfolio op het gebied van evenementen. Wij hebben o.a. gestaan op In to the Grave in Leeuwarden, Dynamo open air Eindhoven, Big taste Groningen, Sneek en Almere, Glemmer Lemmer en nog veel meer.

Event catering uit Emmeloord is een van de bedrijven die ons regelmatig inhuurt voor verschillende evenementen. Ook De Oosterpoort in Groningen benaderd ons geregeld. Onder andere voor Noorderslag Eurosonic. Een evenement met 40.000 bezoekers waar wij het ontbijt en de lunch verzorgden. Organiseert u binnenkort een evenement en heeft u daarvoor een foodtruck of catering nodig? Laat het ons weten.