Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Mallemok Catering

Mallemok Catering

Naast Brasserie de Mallemok hebben we ook De Mallemok catering.

Wij zijn traiteurs die diners, lunches, hapjes en nog veel meer bij uw gewenste locatie kunnen verzorgen. Met mooie op gedekte tafels, heerlijke bijpassende wijnen en mooie opgemaakte borden. Voor een echte exclusieve ervaring kiest u voor de Mallemok. Koken met de producten uit de omgeving daar waar het mogelijk is. De Mallemok komt bij u op locatie met een volledige ingerichte mobiele keuken. Amsterdam, Maastricht, Leeuwarden niks is ons te ver.

Verschillende mogelijkheden

Buffet:
Gerechten worden op mooi aangeklede buffetten gepresenteerd waarbij we de gasten assisteren.

Shared dining:
Informeel genieten van een heerlijke maaltijd. Waarbij u lekker kan blijven zitten en de gerechten voor u op tafel staan.

Plated dinner:
Kies voor een meerdere gangen diner waarbij u geniet van de mooie opgemaakte borden, alles wordt uit geserveerd. Daarbij de keuze voor bijpassende wijnen.

Neem contact met ons op!

Op dit moment is ons restaurant gesloten t/m 28 april. U kunt nog wel gerechten bestellen om af te halen of wij bezorgen bij u thuis.
Heeft u vragen vul dan onderstaand contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.