Do it Yourself

No Way Back

Krijg je geen genoeg van ons eten? Dan hebben we goed nieuws voor je, want je kunt onze producten nu ook thuis serveren. De smaak en kwaliteit is precies hetzelfde als in ons restaurant, en je hoeft ze alleen maar even kort op te warmen volgens de simpele instructie op de verpakking. Maar wees gewaarschuwd: als je eenmaal met onze producten hebt gekookt, wil je nooit meer terug naar de supermarktvariant.

Wat kan je allemaal van ons vinden in de supermarkt:

Voordat we onze zalmmoten warm roken op eiken- en beukenhout, leggen we ze eerst twee uur lang droog te pekelen in zeezout in kruiden. Lekker op een broodje, bij de borrel of bijvoorbeeld door een verse pasta.

Onze kipfilets krijgen om te beginnen een pekelbad met zout, sinaasappel, gember en kruiden. Daarna leggen we ze 24 uur lang te drogen, en vervolgens roken we ze koud. Om het af te maken leggen we ze op de houtskoolgrill, waar het vlees zo’n typische houtskoolsmaak van krijgt. Lekker in een klassieke waldorfsalade.

Onze varkensprocureur is gepekeld, heerlijk gekruid, opgerold in een rolladenet en vervolgens langzaam gegaard op onze Meadow Creek Tube Smoker. Mals dat-ie daarvan wordt! Je kunt het vlees kopen in plakken, of gewoon als hele rollade. Lekker op een broodje, of met een winterse stamppot.

Brisket is een barbecuegerecht van runderpuntborst, een mooi stuk werkvlees van de koe dat met een langzame garing heerlijk mals wordt. We pekelen en kruiden de brisket eerst, en garen ’m dan maar liefst 21 uur lang. Daarna snijden we het vlees in dunne plakken, zodat je het kunt serveren als burger of bij een stamppotje.

Pulled pork is de afgelopen jaren ontzettend populair geworden – en wij snappen maar al te goed waarom. De onze is gemaakt van gepekelde varkensprocureur die we 16 uur langzaam hebben laten garen op de smoker. Daardoor is het vlees zo mals dat het zó uit elkaar valt. Lekker op een broodje met coleslaw, barbecuesaus en gefrituurde uitjes.

Deze rundersukade is ons enige product dat niet uit de rokerij of van de smoker komt, maar de smaak is er niet minder om. Want zeg nou zelf: draadjesvlees dat de hele dag in eigen jus heeft staan sudderen op het vuur, net zoals vroeger bij je oma thuis… Dat kan toch niemand weerstaan? Vooral niet als je het traditioneel serveert met aardappelen en groente. Mmm.

Heerlijke gegrilde kip van de Rodizio grill. Knapperige huid en heerlijk sappig van binnen. De halve kip wordt gespiest en roterend gegaard op de houtgestookte Rodizio grill.

Gepekeld buikspek langzaam gegaard op de Meadow Creek Tube Smoker.

Gekruide BBQ spareribs met een bite! Gekruid met char siu kruiden en vervolgens gegaard in de houtskool oven van KOPA.

Authentieke Indonesische babi ketjap gemaakt door Bjørn met een oud recept van zijn oma die op Java is opgegroeid.

Red roasted pork op Thaise wijze. Gemarineerd varkensvlees in Char siu kruiden en gegrild op de houtskoolgrill.

Een rode curry met zoete aardappel, gemaakt door Wandee. Lekker pittig!
En.. deze curry is vegan!

Authentieke Thaise curry met rundvlees, gemaakt door Wandee.

Deze pad thai saus is gemaakt door Wandee. Thaiser kan je het niet krijgen! Kook zelf nog even rijstnoedels af en zet in een handomdraai dit heerlijke Thaise streetfood op tafel.

Echte petjil pindasaus, gemaakt met o.a. tamarinde, kentjoer en uiteraard pinda’s.

Rendang is een van oorsprong Minangkabaus gerecht, dat tegenwoordig overal in Indonesië geserveerd wordt. Rendang is een van de karakteristieke gerechten van de Minangkabause keuken en het wordt meestal ter ere van de gasten bij ceremoniële bijeenkomsten geserveerd.

Waar kan je onze producten vinden?

 

• Plus Siemonsma, Balk
• Dagwinkel, Sloten
• Lekker Makkelijk Hamstra, Oudemirdum
• Doarpswinkel, Oudega (swf)
• Dagwinkel, Gaastmeer
• Spar Oenema, Echtenerbrug
• Spar Kraakman, Woudsend
• Supermarkt, Langweer
• Spar van Zwol, Rotsterhaule

Liggen we nog niet bij jouw supermarkt? Stuur ons een berichtje, dan nemen we gauw contact met ze op.

READY TO GET COOKING?