Kerstdiner bestellen Friesland


Foodshop

Vier Kerst bij jou thuis met
De Mallemok

Kan jij rond de feestdagen wel wat hulp in de keuken gebruiken?

Bestel ook dit jaar onze complete boxen! We hebben heerlijke gerechten samengesteld met onze ambachtelijke producten. Ga met het bijgevoegde receptkaartje aan de slag en zet in een handomdraai een compleet Kerstdiner op tafel. In de box vind je alle benodigde ingrediënten.

De kerstpakketten zijn af te halen vanaf 19 december tot 24 dec 12:00 2022
Bij bestelling graag in de opmerkingen aangeven wanneer u de bestelling wil ophalen, op welke dag en tijd.

FAQ

Hoe kan ik een box bestellen?

Hoe kan ik een box bestellen? Je kunt onze kerstboxen bestellen via deze pagina (dus onze webshop), telefonisch (0514-531300) of per e-mail (info@mallemok.nl).

Hoe bereid ik de maaltijd?

Bij elke box zit een kaartje waarop we je stapsgewijs uitleggen hoe je de maaltijd moet bereiden. Je zult zien: voor je het weet staat er een feestmaal op tafel!

Waar bezorgen jullie de kerstboxen?

We bezorgen binnen een straal van 20 kilometer rond Sloten (Friesland). Woon je verder weg? Neem dan gerust contact met ons op via 0514-531300 – in overleg is er veel mogelijk.

Kunnen jullie rekening houden met allergieën?

Dat kan zeker. In dat geval kun je ons het beste even bellen (0514-531300), zodat we zeker weten dat er niks in de box zit waar jij of een van je tafelgenoten een allergische reactie op krijgt.

Kan ik de kerstboxen ook zakelijk bestellen?

Ja hoor, dat is geen probleem. Leuk zelfs! Als je onze boxen zakelijk bestelt, krijg je van ons een factuur met btw-specificatie.

Help, ik kan niet koken. Kan ik dit dan wel maken?

Absoluut! Of je normaal gesproken nou de sterren van de hemel kookt of niet verder komt dan een gebakken ei: we hebben onze kerstboxen zó samengesteld dat iedereen ermee uit de voeten kan.

Zijn de maaltijden vers?

Absoluut. We werken bij De Mallemok altijd met de beste verse ingrediënten die we kunnen vinden. Voor minder doen we het niet.

Kan ik de box ook ophalen?

Zeker! In dat geval ben je welkom bij ons restaurant in het hartje van Sloten (Friesland). Wij zorgen dat je bestelling op de afgesproken tijd voor je klaarstaat.

Kan ik aanpassingen doen aan het menu?

Dat kan in overleg. Bel ons gerust om je wensen te bespreken (0514-531300), dan kijken we samen wat er mogelijk is.

Wat eet jij met Kerst?

Kerstdiner bestellen Friesland

Weet je nog niet wat je voor het kerstdiner wilt eten of twijfel je om te bestellen? Uniek in Friesland! Bij de Mallemok kun je een kerstdiner bestellen. Als enige zorgen wij ervoor dat je een heerlijke, verse maaltijd kunt opdienen. Ook als koken niet je specialiteit is, krijg jij een heerlijk kerstdiner op tafel. Bestel je kerstdiner bij ons en geniet van een heerlijk diner!