Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

It Flinkeboskje

It Flinkeboskje

Met trots presenteren wij It Flinkeboskje in Hemelum. Waar wij een mooie samenwerking mee hebben.

Hoe het allemaal begon

Na vele jaren op Curaçao gewoond en gewerkt te hebben, kochten Rixt en Arjan Siersma in 2009 vakantieboerderij it flinkeboskje in Hemelum. Een boerderij waarin twee vakantiehuizen zijn gerealiseerd voor grotere en kleinere groepen. In 2014 heeft het gezin de boerderij aan de overkant gekocht: de flinkefarm. Een locatie van waaruit vele evenementen plaatsvinden. De laidback sfeer van de Caribbean en de invloed van de laatste trends geven een combinatie die uniek is voor it flinkeboskje en de flinkefarm. Beide locaties ademen een sfeer uit waarin mensen zich thuis voelen. Sinds begin 2015 heeft zus Claartje het team versterkt met haar jarenlange ervaring in de modebranche als inkoopeter. Het enthousiaste drietal doet er alles aan om hun gasten, families, vrienden en collega’s een “happy” gevoel te geven waarvan men nog lang zal nagenieten.

Ze doen het ook fantastisch ze hebben al twee keer in VT wonen gestaan. VT wonen2016 en VT wonen 2015.

Wat zij doen

Onder de naam it Flinkeboskje – adres Flinkeboskje 1- verhuren zij sfeervolle groepsaccommodatie in Hemelum, Friesland. Zoals een vakantieboerderij en de prachtige vakantiewoning het Voorhuis. Beide uiteraard ook zakelijk te huur. Brainstormen tussen koeien, water en bos.
Op de locatie de Flinkefarm – adres Flinkeboskje 2 – organiseren zij evenementen zoals Flinke Favorieten, streekmarkten, kofferbakmarkten en festivals. Ruimte zat in de boerderij, kas en in het weiland. Ook is deze locatie te huur voor feesten, bruiloften of andere evenementen.
Tevens hebben zij de gezellige ‘Sip & Clara – pop-up store’. Deze staat vol met mooie interieur-spullen en vintage meubels. De shop is geopend tijdens de evenementen op de Flinkefarm.

Hieronder een paar foto’s om een impressie te krijgen hoe prachtig het daar is. Een aantal van deze mooie foto’s zijn gemaakt door Anouk Wubs. 

Neem contact met ons op!

Op dit moment is ons restaurant gesloten t/m 28 april. U kunt nog wel gerechten bestellen om af te halen of wij bezorgen bij u thuis.
Heeft u vragen vul dan onderstaand contactformulier in dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.