Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Kerst bij De Mallemok

Kerst bij De Mallemok

Early bird 22 en 23 december

Zaterdag en zondag voor Kerst kunt u profiteren van een Early Bird korting! Reserveer ons kerstmenu en elk 2e persoon krijgt 50% korting op het kerstmenu. Komt u met z’n vieren dan eet de 4e gast zelfs helemaal gratis!
Klik hier voor ons kerstmenu, reserveer door te bellen naar 0514-531300 of geef uw reservering door via info@mallemok.nl

(De korting geldt alleen voor het kerstmenu niet voor eventuele genuttigde consumpties.)

Kerstdiner 25 december

Deze avond beginnen we met een amuse en onze huis gebakken pop-over. Daarna kiest u voor een 3-gangen of 4-gangen keuzen menu.

3-gangen €39,50
4-gangen €44,50

Klik hier voor ons kerstmenu, reserveer door te bellen naar 0514-531300 of geef uw reservering door via info@mallemok.nl

Catering

Op zoek naar catering voor uw kerstborrel of diner? Of bent u op zoek naar mogelijkheden voor een Nieuwjaarsreceptie? Vraag naar alle mogelijkheden voor zowel catering op uw eigen locatie als bij ons in het restaurant.

Rollade en warm gerookte zalm

Na het groot succes van vorige jaren kunt u ook dit jaar weer onze gegaarde rollade van varkensprocureur bestellen. Deze hebben wij eerst 4 uren gepekeld en daarna gekruid met Provençaalse kruiden. Vervolgens rollen we de procureur op en komt deze in een rollade net. Deze garen en roken we voor 8 uren op de Meadow Creek Tube Smoker.
U hoeft deze thuis alleen nog maar op te warmen. Rollade: 1 kg/€16,50

Dit jaar kunt u ook kiezen voor onze warm gerookte zalm. De zalm pekelen we eerst in zout, peper, jeneverbessen en korianderzaad. Daarna word deze gerookt in onze eigen rookkast. Het pekelen en roken van de rollade en zalm zorgt voor een unieke smaak en maakt het product langer houdbaar. Zalm: 100gr/€2,89

U kunt uw bestelling doorgeven via 0514-531300 of mail naar info@mallemok.nl.
Bestellingen kunnen t/m maandag 24 december 18:00 uur afgehaald worden.