Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Locaties

Locaties

De Mallemok kan op elke locatie komen waar u uw feest, receptie, diner of festival maar organiseert. Daarnaast hebben wij een een aantal vaste locaties waar wij de cateraar zijn. 

De Mallemok

Uit eten in een stijlvol verbouwde stadsboerderij in het vestingstadje Sloten, daterende uit 1822. De geschiedenis is nog zeker terug te vinden, de koestallen en oude binten geven het geheel een authentieke uitstraling.

Wat ooit begon als feestlocatie is uitgegroeid tot een culinaire samensmelting waar wordt nagedacht over elk detail. Alle zintuigen worden hier bediend. U ruikt, hoort, ziet, voelt en proeft het enthousiasme.

De Morra

Wij zijn trots op onze samenwerking met De Morra. De Morra is geworteld in de watersport. Uit liefde voor het water zijn zij het bedrijf begonnen. De zeilschool-tak is al jaren een gevestigde naam in de branche. Zij ademen een sportieve, gezellige sfeer met oog voor detail en attentheid. De boten worden dan ook continu geïnspecteerd en indien nodig gerepareerd. De locatie en unieke sfeer zorgen voor een onvergetelijke tijd.

It Flinkeboskje

Met trots presenteren wij It Flinkeboskje in Hemelum. Waar wij een mooie samenwerking mee hebben. Onder de naam It Flinkeboskje – adres Flinkeboskje 1- verhuren zij sfeervolle groepsaccommodatie in Hemelum, Friesland. Zoals een vakantieboerderij en de prachtige vakantiewoning het Voorhuis. Beide uiteraard ook zakelijk te huur. Brainstormen tussen koeien, water en bos.

De Pollepleats

Op zoek naar een exclusieve locatie aan het water met een sfeervolle inrichting zonder verplichte catering? Deze duurzame toplocatie in Zuidwest Friesland kun je reserveren voor je bruiloft of bedrijfsfeest, maar ook als vergaderlocatie, voor een training of heisessie.