Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Catering

Catering

De Mallemok is meer dan alleen een restaurant. Door een gevarieerd en getalenteerd keukenteam kunnen wij naast on restaurant een groot aanbod leveren op het gebied van catering. U kunt dan zowel kiezen voor een 3 t/m 6 gangen diner op locatie, tot een stoere BBQ bij u thuis. Wij werken vanuit twee professionele keukens, één gevestigd in ons restaurant te Sloten, de andere in Hemelum van waaruit ook onze trucks bevoorraad worden. 

Mogelijkheden

Voor een catering bij uw bedrijf, familie of vrienden bieden wij verschillende mogelijkheden. Dit is afhankelijk van de grote van de groep. Hiervoor kunnen wij onder andere onze 9 meter lange foodtruck inzetten. Mocht dit niet in uw plan passen dan kiest u voor een kok aan huis. Of u zich nou in Amsterdam, Maastricht of Leeuwarden bevindt, we komen naar u toe. Het volgende is mogelijk:

Vanuit de foodtruck kunnen wij verschillende concepten aanbieden. Door te werken met de 1700 kg zware Amerikaanse Meadow Creek Tube Smoker en de Monolith Kamado’s kunnen we grote aantallen en hoge snelheid realiseren. We zijn dan ook jaarlijks te vinden tijdens grote concerten en evenementen zoals; Dynamo Open Air Eindhoven, Bevrijdingsfestival Leeuwarden, Eurosonic/Noorderslag Groningen etc. Daarnaast hebben wij ook onze pop-up keuken, wanneer de foodtruck te groot is kunnen wij ook dat aanbieden. 

Concepten

Wij kunnen op het gebied van catering alle kanten op. Dankzij onze chef-kok Dane en onze kok Wandee is het mogelijk om authentieke Indonesische en Thaise gerechten te bereiden. Meer informatie over het Aziatische concept klik hier. Naast Aziatisch zijn onze koks in staat om op hoog niveau te kunnen koken en een exclusief diner te serveren. Meer informatie over onze exlusieve catering klik hier. Wilt u een stoere bbq? Dan bent ook bij De Mallemok op het juiste adres. Zoals al eerder werd uitgelegd kunnen we met de Kamado Monolith en de Meadow Creek Tube smoker een heerlijke stoere BBQ voor u en uw gezelschap organiseren. Meer informatie over ons BBQ concept klik hier. Is er nog een ander concept wat u graag zou willen? Vraag naar de mogelijkheden en we komen er altijd samen uit. 

Locaties

De Mallemok kan op elke locatie komen waar u uw feest, receptie, diner of festival maar organiseert. Daarnaast hebben wij een een aantal vaste locaties waar wij de cateraar zijn. Een van die locaties is It Flinkeboskje. Een unieke locatie midden in de natuurlijk met het mooiste uitzicht van Friesland. De Morra is de andere locatie. Een prachtig oude melkfabriek aan het water. Hier kunt u heerlijk genieten van een dagje zeilen. 

                      

Neem contact met ons op!