Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Menukaart

Menu

Voorgerechten

BROODPLANKJE
Warme broodjes met kruidenboter tapenade en aïoli. €6,-

CARPACCIO
Rundercarpaccio met Parmezaanse kaas, pestomayonaise, rucola, zongedroogde tomaat en pijnboompitten. €9,-

CHARCUTERIE
Diverse luxe vleeswaren geserveerd met tafelzuur, olijven en noten. €10,-

HUISGEROOKTE ZALM
Warm gerookt in onze eigen rookkast. Geserveerd met rode biet, appel en
rode bieten mayonaise. €11,-

GEITENKAAS FLAMMKUCHEN (v)
Kleine flammkuchen met geitenkaas, noten,spinazie, honing en spicy peren chutney. €8,50

Soepen

TOM KHA KAI
Thaise kokossoep met kip, taugé en koriander. €7,50

TOMATENSOEP
Gebonden tomatensoep met pesto en zongedroogde tomaat €7,-

DAGSOEP
Ons team vertelt graag welke soep we vandaag serveren. €7,-

Burgers

GRAASBURGER
Biologische runderhamburger van de Graasboerderij uit Sondel, gegrild op de houtskoolgrill. Met gebakken spek, ui en gesmolten cheddar kaas. Geserveerd op een brioche broodje met sla, tomaat en augurk. €14,50
-> Biertip: Vedette Extra IPA, 5,5%

PULLED PORK BURGER
Varkensprocureur die eerst gepekeld is en daarna langzaam gegaard op onze Smoker. Zo mals dat het vlees uit elkaar valt! Geserveerd op een broodje met koolsalade, gebakken uitjes en barbecue saus. €14,50
-> Biertip: Karmeliet Tripel, 8%

RED ROASTED PORK ‘Moodang’
Geroosterd varkensvlees, wat op Thaise wijze is bereid, met Moodang kruiden wat zorgt voor een herkenbare rode kleur. Moodang betekent dan ook letterlijk rood varken.
Geserveerd op een rustiek broodje met zoetzure komkommer, taugé en
gebakken uitjes. €14,50
-> Biertip: Karmeliet Tripel, 8%

Hoofdgerechten vlees en vis

HALVE KIP
Knapperig geroosterd op de houtskoolgrill. Met citroen en teriyaki saus €16,50
-> Biertip: Leffe Blond, 6,6%

RIBS & WINGS
Best of both worlds! Heerlijke gekruide barbecue spareribs met chickenwings. Keuze uit BBQ of knoflook saus. €18,-
-> Biertip: Vedette Extra IPA, 5,5%

RIBEYE
Mooi gemarmerd stuk rundvlees van 250 gram! Geserveerd met kruidige
Argentijnse chimmichuri, gebakken ei en crispy bacon. €21,50
-> Wijntip: Cabernet Sauvignon
-> Biertip: Hertog jan Bockbier, 6,5%

KOGELBIEFSTUK
Geserveerd met rode wijn saus. €18,-
-> Wijntip: Rioja el Pedal
-> Biertip: Hertog jan Grand Prestige, 10%

VISSPECIALITEIT
Wij vertellen u graag welke vis onze chef vandaag bereid. €17,50
-> Wijntip: wij adviseren u graag

Vegetarisch

PAD THAI (v)
Authenthiek Thais noedelgerecht met eieren, bosui, taugé en chilipeper.
€14,50 (Extra: kip € 2,-)
-> Biertip: Vedett Extra IPA, 5,5%

TORTILLAWRAP (v)
Wrap gevuld met een mix van diverse bonen en maïs. Met guacamole,
crème fraîche en tomatensalsa. Geserveerd met tortillachips. €14,50
(Extra: kip € 2,-)
-> Biertip: Leffe Blond, 6,6%

Bijgerechten

Verse huisgesneden friet met mayonaise naar keuze: €3,-
– Regular mayonaise
– Rosemary seasalt
– Truffel
Gepofte aardappel met crème fraîche €3,-
Warme groente €4,-
Koolsalade €3,-
Groene salade €4,-
Huisgemaakte appelcompôte €3,-

Desserts

SORBET
Drie bollen sorbet ijs met vers fruit, vruchtensiroop en slagroom. €7,50

BROWNIE
Smeuïge brownie met karamel, witte chocolademousse en vanilleijs. €7,50

BRUSSELSE WAFEL
Geserveerd met diverse soorten ijs en fruit. €7,50

KAASPLANKJE
Reade Jutter, Griene tsiis, Perail Pappilon en Munster. Geserveerd met chutney, kletzenbrood en gedroogde vruchten. €12,-

Heeft u een allergie of specifieke dieetwensen? Informeer dan ons team!

Direct reserveren

Wilt u voor vandaag reserveren? Dan graag uw reservering telefonisch doorgeven via 0514-531300