Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

De Mallemok in een nieuw jasje

De Mallemok in een nieuw jasje

De huisstijl van de Mallemok is vernieuwd. Het werd tijd voor een volgende stap. Bij onze wens om te blijven vernieuwen en te groeien, hoort een andere uitstraling.

Een volwassen logo, eten met de seizoenen mee, streekproducten van de boer en een bijpassende website.

Waarom?

Na een aantal jaren verschillende concepten te hebben geprobeerd, hebben we nu onze identiteit gevonden. Ik heb het van dicht bij mogen mee maken. Heel interessant om deze ontwikkeling te zien. En ik ben nu ook heel trots en blij met het resultaat. Na een aantal logo’s te hebben geprobeerd hebben we de juiste gevonden. Een van de veranderingen aan het logo is het icoontje. Het huisje is ingeruild voor een vogel. Dit is niet zomaar een vogel, maar een ‘Noordse stormvogel’. Deze vogel wordt ook wel Mallemok genoemd. Deze naam had het restaurant al in 1970 en werd een begrip in Sloten. Daarvan heb ik een nieuw logo gemaakt wat meer de uitstraling van de Mallemok weergeeft.

Wat doet de Mallemok?

De meeste mensen die de Mallemok van vroeger kennen zullen zich voornamelijk de grote bedrijfsfeesten, mooie bruiloften en gezellige partijen herinneren. Daarvoor kunt u uiteraard nog steeds bij ons terecht. Toen Martrude en Bjorn vier jaar geleden terug kwamen uit Aruba en het stokje overnamen van Henk en Rita, hebben zij het roer omgegooid in de Mallemok. Vanaf dat moment zijn wij met andere concepten begonnen.

Een van deze concepten is het verrassingsmenu. Hier krijgen wij veel positieve reacties op.  Producten uit de nabije omgeving geven ons de mogelijkheid om gasten een gastronomische beleving te laten ervaren. Echter, de liefhebbers van een lekkere burger kunnen ook nog altijd bij ons terecht.

Vanaf vorig jaar zijn wij begonnen met het verzorgen van catering op locatie. Evenementen, familie-diners, bedrijfsuitjes; wij kunnen met onze fantastische foodtruck alles voor u verzorgen. Sloten heeft al kunnen kennismaken met onze foodtruck ‘Carpenters Catering. Tijdens evenementen door het hele land zijn we inmiddels een bekend en welkom gezicht.

BBQ catering is een onderdeel van de verschillende concepten die wij bij u op locatie kunnen leveren. Maar ook onze Aziatische catering is iets waar wij heel erg trots op zijn. Onze nieuwe Indonesische chef-kok Dane Jacobs en de Indonesische achtergrond van Bjorn maken dat wij authentieke, verrukkelijke recepten kunnen serveren. Al deze prachtige Aziatische gerechten vallen onder de vlag van de Mallemok, met ieder zijn eigen, specifieke logo.

Het wordt een spannende, bijzondere en drukke periode voor ons enthousiaste team.

Wij verheugen ons op uw komst.