Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Omgeving Sloten

Omgeving Sloten

De Mallemok bevindt zich in Sloten, Zuidwest Friesland. Het is gelegen tussen prachtige wateren en bossen. Een ideale omgeving om tot rust te komen. Heerlijk wandelen door het Rysterbosk of varen over het Slotermeer. Sloten is de perfecte plek om te starten en te finishen voor een bezoek aan Friesland.  

Activiteiten

Ook komt u naar deze omgeving voor verschillende activiteiten. Met een zeilboot of een sloep de kleinere meertjes over of Kitesurfend langs de meren. Maar niet alleen op het water valt er wat te beleven maar ook zeker aan wal.

Daarnaast hebben wij in de buurt 2 golfbanen. Breng een bezoekje aan de 9-holes Golfclub Gaasterland. Een ander golfbaan even verder op met 18 holes Burggolfbaan in St. Nicolaasga.

Of ga lekker de bossen in en neem een van de vele fiets of wandelroutes. Haal bij ons een heerlijke gevulde picknickmand en geniet van de weide natuur.  

Cultuur

Bent u een echte cultuur liefhebber? Breng dan een bezoekje aan het Museum Stedhûs Sleat. En kom van alles te weten over de stadsgeschiedenis van Sloten. 

Ook de leuke Elfsteden-‘stadjes’ waar Sloten een van is. Dit maakt dit gebied zeker de moeite waard om te komen kijken. De geschiedenis is overal nog te zien.

Neem contact met ons op!