Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Indonesisch

Indonesisch

Na een maand vakantie is de Mallemok weer helemaal opgeladen om te beginnen. Wij willen u in de maand februari kennis laten maken met De Mallemok. Om u alle concepten te laten beleven wat De Mallemok te bieden heeft. 

Februari thema maand

Wij gebruiken deze maand om elke week een ander concept te laten zien. En aangezien we veel mogelijkheden hebben willen wij dit graag aan u laten proeven. Zoals u misschien al wel had begrepen hebben wij onze Indonesische chef Dane, onze Thaise specialist Wandee en onze Friese helden Johanna en Fokke in de keuken staan. Met dit keuken team zijn wij erg divers dat bijna alles mogelijk is.

Het programma

Elke vrijdag en zaterdag avond van de maand organiseren wij een ander concept. Hier onder vindt u de concepten en de datums: 

Reserveer

Indonesisch

Om de maand af te sluiten introduceren wij ons nieuwe concept “Indonesisch 2.0”. Dane Jacobs de chef is ons team komen versterken vorig jaar zomer. Aangezien Dane en Bjorn beide Indonesische roots hebben willen wij graag deze keuken style aan u voorstellen. Voor €29,50 krijgt u een heerlijk 3 gangen diner met daarbij een welkomstdrankje en verschillende amuses. 

Reserveer nu!

Kom elk weekend een van onze concepten proberen of kies voor een dag wat bij u past. Bel naar 0514-531300 of mail info@mallemok.nl om te reserveren. Heeft u verder nog vragen of opmerkingen contact ons. Graag zien we u dan!

Neem contact met ons op!