Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Particuliere catering

Particuliere catering

Een uitgebreid buffet of een intiem diner met de familie? De Mallemok biedt vele mogelijkheden op het gebied van catering. Wij staan u bij van a tot z om het feest of diner naar uw wensen te organiseren. Kwaliteit en gastvrijheid staat bij ons op nummer 1. 

Mogelijkheden

Buffetten

Samen eten met vrienden en familie maakt het nog leuker.  Gezellig met een kleine of grote groep bij elkaar genieten van allerlei lekkere dingen. Daarvoor is een buffet perfect, verschillende gerechten met voor iedereen wel wat lekkers. Wij kunnen het buffet precies zo maken zoals u dat wilt. Wij brengen het, zetten het allemaal klaar en halen het weer voor u op. Voor buffetten hebben wij ook verschillende concepten u kunt bijvoorbeeld kiezen voor een exclusief, traditioneel, Aziatisch of BBQ buffet. 

Kok aan huis

Wilt u een keer genieten van een luxe diner maar zelf niet in de keuken staan? Dan bent u bij De Mallemok aan het juiste adres. De Mallemok verzorgt verschillende mogelijkheden op het gebied van thuis koken. U kunt denken aan een 7-gangen diner met heerlijke bijpassende wijnen of een Aziatisch diner met authentieke Thaise en Indonesische gerechten. Authentiek Aziatisch is mogelijk dankzij onze Indonesische chef Dane Jacobs en onze kok Wandee Chobtamkit. 

De ideale zetting, gezellig thuis met u vrienden of familie en er wordt heerlijk voor u gekookt, wat wilt u nog meer. Een kok aan huis is mogelijk vanaf 15 personen. Daarvoor komt een van onze specialisten met daarbij onze gastvrije bediening. Het aantal gangen en de mogelijkheden zijn uiteraard altijd bespreekbaar.

Graag maken wij een offerte op maat, neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.  

 

 

 

Neem contact met ons op!