Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Partners

Partners

Veel van onze producten halen we bij onze leverancier uit de omgeving vandaan. Binnen een straal van 15 km hebben we alles in hand bereik. Onze kazen, melk, eieren, vlees, vis, groente en noem maar op komt allemaal uit het mooie Gaasterland.

Zo kunt u de heerlijke gerookte paling proeven van Ale de Jager uit Reduzum,de Jersey stierkalveren van de Nylander uit Workum, een geweldig stukje varkensvlees van de Kempenaer uit Echternerbrug asperges, zoete aardappelen en andere groentes van Jelmer Albada, schapenkaas en – yoghurt van de Schapenboerderij van Tusken Bosk en Mar en de eieren, de kaas en de melk, het vlees van de Graasboerderij uit Sondel. Met deze prachige producten maken elke week weer een heerlijk menu waar we al onze gasten weer mee kunnen verrassen.

Naast een mooie samenwerking met verschillende leveranciers zijn wij ook vaste cateraar bij 2 prachtige locaties Bij de Morra en It Flinkeboskje.