Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Party catering

Party catering

Met onze party catering maken wij van elk feest een groot succes, van een intiem familie feest tot een groot evenement. Dit is mogelijk op onze eigen locatie in Sloten, een prachtig oude stadsboerderij daterend uit 1822. Ook is het mogelijk bij een van onze partners, It Flinkeboskje en De Morra in Hemelum. Daarnaast reizen wij het hele land door om op uw aangewezen locatie het feest van uw dromen te organiseren. 

Naast de bovenstaande mogelijkheden kunnen wij ook andere feesten voor u organiseren. Samen met de hulp van Slump rent kunnen wij het feest van A tot Z organiseren. Om het feest compleet te maken maakt Android dj’s, events & more er een muziek spektakel van en danst u de voeten van de vloer. 

Zelf hoeft u niks te regelen alleen maar genieten van de dag zelf. Van het bouwen van de tent, decoratie, cocktails maken, diners serveren tot het opruimen en afbouwen. Graag maken wij een offerte op maat, neem daarvoor vrijblijvend contact met ons op.  

 

 

Neem contact met ons op!