Trouwen

Trouwen

“Een dag waar u altijd van heeft gedroomd”

Vier uw bruiloft in het pittoreske stadje Sloten bij De Mallemok. Het is een sfeervolle kop-rompboerderij daterende uit 1822, wat in 1970 is omgebouwd tot restaurant. De boerderij is omgeven door een schitterende tuin gelegen aan het water. Het interieur laat de historie van deze boerderij nog zeker zien. Een met kaasplanken betimmerd plafond, de koestallen en oude binten geven het geheel een karakteristieke uitstraling. 

Alle mogelijkheden

De Mallemok biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van lunch, diner en hapjes. U kunt kiezen uit meerdere gangen, buffet, luxe hapjes en nog veel meer. Van Indonesische buffetten tot culinaire 6 gangen het kan allemaal. Om de dag compleet te maken sluit u af met een feest naar uw wensen. Aan u de keus of u liever een DJ, een band of andere entertainment wilt. Uw wensen staan bij ons voorop. 

Trouwen op locatie

Naast onze eigen trouwlocatie verzorgen wij ook catering. Een van onze ander locaties is het It Flinkeboskje. Met een prachtige samenwerking met hun verzorgen wij daar de catering. Van shared dining, buffet, meerdere gangen diner, hapjes noem het maar op. Wij komen overal naar toe van Amsterdam, Maastricht tot Leeuwarden niets is ons te ver.   

 

Neem contact met ons op!