Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Trouwen

Trouwen

“Een dag waar u altijd van heeft gedroomd”

Vier uw bruiloft in het pittoreske stadje Sloten bij De Mallemok. Het is een sfeervolle kop-rompboerderij daterende uit 1822, wat in 1970 is omgebouwd tot restaurant. De boerderij is omgeven door een schitterende tuin gelegen aan het water. Het interieur laat de historie van deze boerderij nog zeker zien. Een met kaasplanken betimmerd plafond, de koestallen en oude binten geven het geheel een karakteristieke uitstraling. Bekijk hieronder de video om een indruk te krijgen van een bruiloft bij De Mallemok. 

Alle mogelijkheden

De Mallemok biedt verschillende mogelijkheden op het gebied van lunch, diner en hapjes. U kunt kiezen uit meerdere gangen, buffet, luxe hapjes en nog veel meer. Om de dag compleet te maken sluit u af met een feest naar uw wensen. Aan u de keus of u liever een DJ, een band of andere entertainment wilt. Uw wensen staan bij ons voorop. 

Trouwen op locatie

Naast onze eigen trouwlocatie verzorgen wij ook catering. Een van de locaties waar wij mee samenwerken is het It Flinkeboskje.  in Hemelum. Van shared dining, buffet, meerdere gangen diner, hapjes noem het maar op. Geen locatie is voor ons te ver.    

 

Trouwen in het kleinste stadje van Friesland? Dat kan…..bij Brasserie de Mallemok in het pittoreske SlotenMaak geheel vrijblijvend een afspraak om onze bijzondere locatie te bekijken via info@mallemok.nl of bel 0514 53 1300 www.mallemok.nl

Geplaatst door De Mallemok op maandag 7 maart 2016

Neem contact met ons op!