Zakelijk

Zakelijk

U wilt iets organiseren of heeft iets te vieren?

Dan is Brasserie De Mallemok de perfecte locatie om uw bedrijfsfeest, vergadering of zakendiner te organiseren. Omdat wij al veel ervaring hebben bent u bij ons op het juiste adres. Bovendien staat De Mallemok bekend om zijn bedrijfsfeesten waar jaren later nog over gesproken wordt. 

Teambuilding

Wilt u samen met uw team elkaar en het bedrijf nog beter leren kennen? Bij De Mallemok worden verschillende opties aangeboden voor een onvergetelijke dag. Wij staan uw bij van begin tot eind met eten, drinken en activiteiten. Dit brengt iedereen nog dichter bij elkaar en creëert een hecht teamgevoel. Graag nodigen wij u uit voor een gesprek om de dag geheel naar uw wensen te laten verlopen. Dus laat de deadlines, boekwerk en mails even links liggen en geniet van deze dag. 

Vergaderen

Laat u inspireren door een verfrissende omgeving. Door een mooie wandeling door de bossen of varen over het meer verzetten de gedachtes. Daardoor ontstaan nieuwe ideeën. Een luxe lunch of een heerlijk diner behoren tot de mogelijkheden. Daarom is dit de perfecte plek om nieuwe plannen te smeden. Wij zijn van alle faciliteiten voorzien: beamer, projectscherm, flipover en andere benodigdheden zijn aanwezig. 

Bedrijfsuitjes

Gezellig BBQen in de Friese buitenlucht, varen over de meren of gezellige oud hollandse spellen spelen? Bij De Mallemok regelen wij uw gehele bedrijfsuitje. U komt maar met ideeen en wij voeren het uit. Wij beschikken over een prachtig mooie ruimte waar van alles mogelijk is. In onze tuin een gezellig BBQ of een luxe diner binnen bij ons in de boerderij. Daarnaast verzorgen wij ook uitjes op locatie. Een van de locaties waar wij de catering verzorgen is bij zeilschool de Morra in Hemelum. Zie hieronder het filmpje om een indruk te krijgen hoe een dag met ons er uit kan zien.

Neem contact met ons op!