Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Zakelijk

Zakelijk

Brasserie De Mallemok is de perfecte locatie om uw bedrijfsfeest, vergadering of zakendiner te organiseren. Omdat wij al veel ervaring hebben bent u bij ons op het juiste adres. Bovendien staat De Mallemok bekend om zijn bedrijfsfeesten waar jaren later nog over gesproken wordt. 

Teambuilding

Wilt u samen met uw team elkaar en het bedrijf nog beter leren kennen? Bij De Mallemok worden verschillende opties aangeboden voor een onvergetelijke dag. Wij staan uw bij van begin tot eind met eten, drinken en activiteiten. Dit brengt iedereen nog dichter bij elkaar en creëert een hecht teamgevoel. Graag nodigen wij u uit voor een gesprek om de dag geheel naar uw wensen te laten verlopen. Dus laat de deadlines, boekwerk en mails even links liggen en geniet van deze dag. 

Vergaderen

Laat u inspireren door een verfrissende omgeving. Door middel van een mooie wandeling door de bossen of varen over het meer verzetten de gedachtes, daardoor ontstaan nieuwe ideeën. Een luxe lunch of een heerlijk diner behoren tot de mogelijkheden. Daarom is dit de perfecte plek om nieuwe plannen te bedenken. Wij zijn van alle faciliteiten voorzien: beamer, projectscherm, flipover en andere benodigdheden. 

Bedrijfsuitjes

Gezellig BBQen in de buitenlucht, varen over de Friese meren of gezellige oud Hollandse spellen spelen? Bij De Mallemok regelen wij uw gehele bedrijfsuitje. U komt maar met ideeën en wij voeren het uit. Wij beschikken over een prachtig mooie ruimte waar van alles mogelijk is. In onze tuin een gezellig BBQ of een luxe diner binnen bij ons in de boerderij.

Daarnaast verzorgen wij ook uitjes op locatie. Een van de locaties waar wij de catering verzorgen is bij zeilschool de Morra in Hemelum. Bekijk hieronder de video om een indruk te krijgen hoe een dag met ons er uit kan zien.

Neem contact met ons op!