Conform de wetgeving bescherming van persoonsgegevens bieden wij jou ons Privacy & Cookie beleid aan. Dit beleid geldt voor alle services die wij als bedrijf verlenen.

Ik accepteer de privacyvoorwaarden

Zakelijke catering

Zakelijke catering

Uw medewerkers, klanten of zakelijk relaties zijn voor u erg belangrijk en een geweldig evenement zal hun altijd bij blijven. Dit is de meest succesvolle incentive en daar werken wij graag aan mee. Het is tenslotte ook een visitekaartje voor uw organisatie.

Voor uw zakelijke evenement kan de locatie cruciaal zijn. Wij beschikken over een mooi portfolio met locaties waar wij mee samen werken, uw eigen locatie is natuurlijk ook een mogelijkheid. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze om uw evenement het beste tot zijn recht te laten komen.

De perfectie locatie gekozen? Dan gaan we verder met het invullen van de dag op gebied van catering en eventuele activiteiten. Voor de catering bieden wij diverse concepten aan.

Mogelijkheden

 

Deze diverse concepten kunnen wij aanbieden vanuit onze 9-meter lange foodtruck met Meadow Creek Tube Smoker en Kamado Monolith’s of onze Aziatische foodtruck met woks en een 2 meter lange saté BBQ.
Verder is het ook een mogelijkheid dat wij vanuit een pop-up keuken of uw eigen bedrijfskeuken werken.

Dus bent u op zoek naar catering voor uw netwerkborrel, teamuitje of ander zakelijk evenement? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Bekijk onderstaande video voor een impressie van een bedrijfsevenement op één van de locaties waar wij mee samenwerken, De Morra in Hemelum.