Echt lekker eten op je borrel of event?


Catering

Offerte aanvragen

Foodtruck

Heb je iets te vieren? Wat de gelegenheid ook is, met onze foodtruck en bijbehorende keukenbrigade maak je er écht een feestje van – inclusief ontspannen festivalvibes. Let’s get that party started!

Bedrijfsfeesten

Wil je je werknemers of zakenrelaties helemaal in de watten leggen met een goed verzorgde lunch, een teambuilding of personeelsfeest? Look no further! Als jij zorgt voor het inhoudelijke stuk, regelen wij de rest.

Evenementen

Ben je jarig? Ga je trouwen? Vier je misschien een jubileum? Of is het weer tijd om uit te pakken met een gigagroot bedrijfsfeest? Wat de gelegenheid ook is en waar je het feest ook organiseert, over het eten hoef je je niet druk te maken.

Borrel

Iets te vieren, maar geen zin in een heel diner? Dan kan een borrel een mooie middenweg zijn. Want met de juiste mix van ingrediënten voelt ook een borrel als een feest.

Bruiloften

Restaurant De Mallemok is een schitterende bruiloft locatie gelegen in het historische vestingstadje Sloten. Neem contact op voor meer informatie. Trouwen in Friesland.

Groepen

Verjaardagsfeest of borrel met al uw vrienden en familie? Bij restaurant De Mallemok kunt u een zaal huren om dit grote feest te vieren. Gebruikmaken van diverse cateringmogelijkheden.

We´ll take care of the food

Ben je jarig? Ga je trouwen? Vier je een jubileum? Of wil je een lange vergadering wat draaglijker maken? Wat de gelegenheid ook is, over het eten hoef je je niet druk te maken. Wij komen langs met onze foodtruck, zetten een lekker afwisselend buffet voor je klaar, koken een luxe meergangendiner met bijbehorende tafeldecoratie, of we zwengelen onze barbecues voor je aan. Voor catering in Friesland én daarbuiten kun je bij ons terecht. Let’s get that party started!

Van Leeuwarden tot Maastricht

Omdat we dankzij onze foodtruck een keuken op wielen hebben, kunnen we de catering van je event vrijwel overal in het land verzorgen. Heeft je locatie een eigen keuken? Ook prima: wij vinden onze draai wel. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je borrel of feest in ons restaurant te organiseren; onze historische stadsboerderij in Sloten barst van de sfeer en is van alle gemakken voorzien. Of wat dacht je van je eigen huis? Home sweet home, right? We kunnen onze Tube Smoker gewoon in je tuin zetten. Zo maken we er op elke locatie een feestje van. Voor catering Nederland ben je bij de Mallemok aan het juiste adres.