Echt lekker eten op je borrel of event?


Catering

Offerte aanvragen

Foodtruck

Heb je iets te vieren? Wat de gelegenheid ook is, met onze foodtruck en bijbehorende keukenbrigade maak je er écht een feestje van – inclusief ontspannen festivalvibes. Let’s get that party started!

Bedrijfsfeesten

Wil je je werknemers of zakenrelaties helemaal in de watten leggen met een goed verzorgde lunch, een teambuilding of personeelsfeest? Look no further! Als jij zorgt voor het inhoudelijke stuk, regelen wij de rest.

Evenementen

Ben je jarig? Ga je trouwen? Vier je misschien een jubileum? Of is het weer tijd om uit te pakken met een gigagroot bedrijfsfeest? Wat de gelegenheid ook is en waar je het feest ook organiseert, over het eten hoef je je niet druk te maken.

Lunch

Ontdek de heerlijke lunchmogelijkheden bij De Mallemok. Van een relaxte zit tot een vlotte take-away, wij zorgen dat je altijd geniet van wat je wilt, waar je ook bent.

Bruiloften

Restaurant De Mallemok is een schitterende bruiloft locatie gelegen in het historische vestingstadje Sloten. Neem contact op voor meer informatie. Trouwen in Friesland.

Groepen

Verjaardagsfeest of borrel met al uw vrienden en familie? Bij restaurant De Mallemok kunt u een zaal huren om dit grote feest te vieren. Gebruikmaken van diverse cateringmogelijkheden.

Buffetten

 Bij De Mallemok Smokehouse & Grill bieden we een scala aan heerlijke buffetten, perfect om samen met vrienden, familie of collega’s van te genieten. Ontdek ons aanbod hieronder en vergeet niet dat onze buffetten zowel in De Mallemok zelf als op locatie beschikbaar zijn.

Pizza

Hier in Friesland hebben we een klein stukje Italië gecreëerd, compleet met onze unieke houtgestookte pizzaoven. Bij La Gabbianella draait alles om liefde voor het ambacht. Wat ons echt bijzonder maakt, is dat we live op locatie pizza’s kunnen bakken.

Shared Dining

Bij De Mallemok maken we shared dining stoer en onvergetelijk: verschillende gerechten worden centraal op tafel gepresenteerd, klaar om samen te delen. Perfect voor een gezellig samenzijn met vrienden, familie of collega’s.

We´ll take care of the food

Ben je jarig? Ga je trouwen? Vier je een jubileum? Of wil je een lange vergadering wat draaglijker maken? Wat de gelegenheid ook is, over het eten hoef je je niet druk te maken. Wij komen langs met onze foodtruck, zetten een lekker afwisselend buffet voor je klaar, koken een luxe meergangendiner met bijbehorende tafeldecoratie, of we zwengelen onze barbecues voor je aan. Voor catering in Friesland én daarbuiten kun je bij ons terecht. Let’s get that party started!

Van Leeuwarden tot Maastricht

Omdat we dankzij onze foodtruck een keuken op wielen hebben, kunnen we de catering van je event vrijwel overal in het land verzorgen. Heeft je locatie een eigen keuken? Ook prima: wij vinden onze draai wel. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om je borrel of feest in ons restaurant te organiseren; onze historische stadsboerderij in Sloten barst van de sfeer en is van alle gemakken voorzien. Of wat dacht je van je eigen huis? Home sweet home, right? We kunnen onze Tube Smoker gewoon in je tuin zetten. Zo maken we er op elke locatie een feestje van. Voor catering Nederland ben je bij de Mallemok aan het juiste adres.