Een ambachtelijk, stoer sausje

Bij De Mallemok koken we zo ambachtelijk mogelijk. En of het nou recht van het open vuur komt, uitgebreid gepekeld is of juist 21 uur lang op onze Tube Smoker heeft liggen garen, ons eten heeft altijd een stoer sausje. Letterlijk én figuurlijk, en zowel bij de lunch als bij het diner. Voor welke maaltijd schuif jij aan?

Hot & Fast

Flinke stukken vlees, verse vis en zelfs allerlei groenten bereiden we op het open vuur van onze houtskoolgrill. Daar komt die kenmerkende grillsmaak in onze gerechten vandaan.

Low & Slow

Soms ligt het vlees bijna een dag lang op onze Amerikaanse Meadow Creek Tube Smoker. In combinatie met een pekelbad zorgt dat voor boterzacht vlees dat zó van het bot valt.

Nice & Smokey

In onze eigen rokerij gebruiken we beuken- en eikenhout om de mooiste stukken zalm en de lekkerste kip te roken. Het resultaat? Finger-lickin’ good. Dus doe dat ook vooral.

Een internationale twist

We kiezen de producten waarmee we werken met zorg uit. Lekker eten valt of staat immers met goeie, eerlijke ingrediënten. Als het even kan, geven we onze gerechten ook nog een internationale twist. Denk: Indonesische nasi goreng, pittige pad thai en een broodje pulled pork waar ze in Memphis jaloers op zijn. Tip: sluit je ogen als je een hap neemt. Met een beetje fantasie waan je je dan heel even in het buitenland.

Ook voor vegetariërs

Dat we graag barbecueën, betekent niet dat we alleen maar vlees serveren. Integendeel: ook met groente hebben we onze (grill)strepen verdiend. Onze portobelloburger doet niet onder voor de rundervariant, en zelfs de fanatiekste carnivoor komt tot inkeer door de zoeteaardappelcurry van onze Thaise kok. Heb je andere dieetwensen? Laat het ons vooral weten; we houden er graag rekening mee.

Begint je maag al te knorren van al dat lekkers?