Mallemok Sloten menukaart
Een ambachtelijk, stoer sausje
Bij De Mallemok koken we zo ambachtelijk mogelijk. En of het nou recht van het open vuur komt, uitgebreid gepekeld is of juist 21 uur lang op onze Tube Smoker heeft liggen garen, ons eten heeft altijd een stoer sausje. Letterlijk én figuurlijk, en zowel bij de lunch als bij het diner. Voor welke maaltijd schuif jij aan?
Een internationale twist bij de Mallemok
Bij de Mallemok kiezen de producten waarmee we werken met zorg uit. Lekker eten valt of staat immers met goeie, eerlijke ingrediënten. Als het even kan, geven we onze gerechten ook nog een internationale twist. Denk: Indonesische nasi goreng, pittige pad thai en een broodje pulled pork waar ze in Memphis jaloers op zijn. Tip: sluit je ogen als je een hap neemt. Met een beetje fantasie waan je je dan heel even in het buitenland.
Vegetarische gerechten
Dat we graag barbecueën, betekent niet dat we alleen maar vlees serveren. Integendeel: ook met groente hebben we onze (grill)strepen verdiend. Onze guacamoleburger doet niet onder voor de rundervariant, en zelfs de fanatiekste carnivoor komt tot inkeer door de rode linzen curry. Heb je andere dieetwensen? Laat het ons vooral weten; we houden er graag rekening mee.