Pizzeria


Menukaart

Reserveren
Gabbianella Pizza stempel

Pizzamenu

Wist je dat La Gabbianella heeft meegedaan aan het NK en EK pizzabakken? Op het Europees kampioenschap behaalden we zelfs een 8e plaats van Europa – en daarmee waren we de beste van Nederland!

In onze open keuken zie je hoe onze Maestro Pizzaiolo’s met passie en precisie jouw pizza bereiden. Het proces begint met een biga – een voordeeg – dat we 18 uur laten rijpen. Deze biga vormt de basis voor ons uiteindelijke pizzadeeg, dat we maken met een zorgvuldig samengestelde mix van Casillo bloem en meel. Nadat het deeg is gevormd, laten we het nog eens 24 uur op de bol rijpen voor optimale structuur en smaakontwikkeling. Tot slot bakken we de pizza in een authentieke houtgestookte oven, wat zorgt voor die karakteristieke, authentieke smaak.

Ali bereidt zich nu voor op het WK Pizzabakken in 2025. Proef zelf waarom zelfs Italianen voor onze pizza’s naar Friesland komen. Buon appetito!

Lunchkaart De Mallemok
Lunchkaart De Mallemok