Smokehouse & Grill


Ons restaurant

Welkom bij Mallemok Smokehouse en Grill
Waar Vuur en Smaak Samenkomen

Ben je op zoek naar de ultieme culinaire ervaring in Friesland? Zoek niet verder, want volgens niemand minder dan de barbecuegoeroe Jord Althuizen is De Mallemok Sloten het beste barbecuerestaurant van de regio. Maar we nodigen je graag uit om dit niet alleen van horen zeggen te geloven, maar het vooral zelf te komen ervaren – rechtstreeks in onze stoere stadsboerderij in Sloten.

Een Smaakvol Avontuur: Grillstrepen en Meer

De Mallemok Smokehouse & Grill staat synoniem voor ambachtelijk eten met een stoer randje. Ons vakmanschap komt tot leven terwijl we prachtige stukken vlees, verse vis en een scala aan groenten bereiden, elk met die kenmerkende grillstrepen. Het is onze houtskoolgrill die een unieke grillsmaak aan onze gerechten toevoegt, een smaak die doet denken aan traditionele barbecuegenoegens.

Low en Slow

Bij ons draait het niet alleen om de snelheid van de grill, maar ook om de verfijnde kunst van ‘Low en Slow’. Soms laten we ons vlees bijna een volledige dag rusten – 21 uur lang – in de Amerikaanse Meadow Creek Tube Smokers. Samen met een pekelbad leidt dit tot vlees dat werkelijk verrukkelijk smaakt.

Rokerij

In onze eigen rokerij gebruiken we een zorgvuldig geselecteerde mix van beuken- en eikenhout om de meest verrukkelijke stukken zalm en kip te roken. Het resultaat? Om je vingers bij af te likken. Dus doe dat ook vooral!

Ervaar Het Zelf en Reserveer Nu

Je bent van harte uitgenodigd om het zelf te beleven: kom naar Mallemok Smokehouse en Grill. Betreed onze gezellige stadsboerderij in Sloten, waar een warme en gastvrije sfeer je opwacht. Ontdek de pure essentie van smaak, vuur en ambacht. Zodra je de eerste hap proeft, zul je direct begrijpen waarom velen al snel aan hun volgende bezoek denken.

De Mallemok Smokehouse & Grill en Pizzeria La Gabbianella delen hetzelfde stijlvolle onderkomen. Dit betekent dubbel genieten, omdat je tegelijkertijd kunt smullen van beide ervaringen. Of je nu komt voor een overheerlijke BBQ-ervaring, de traditionele smaken van de pizzeria, ons restaurant biedt voor ieder wat wils – zonder compromissen.